خانه‌های سلامت نیازمند توجه ویژه /مردم کلنگ زنی زیاد دیده‌اند

به گزارش نخ نیوز اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سه شنبه در جریان نودمین جلسه خود، میزبان علیرضا زاکانی شهردار تهران بودند تا گزارشی از عملکرد شهرداری تهران ارایه کند و پس از ارایه این گزارش اعضای شورای شهر نکاتی را تذکر دادند و عنوان کردند.

از جمله مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری تهران از گزارش ارائه شده شهردار، تشکر و چند پرسش عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مردم از مدیریت شهری انتظار دارند،   ادامه داد: مردم توقع دارند که در شهر تهران تحول ببینند.

پیرهادی با اشاره به پروژه های معاونت خدمات شهری شهرداری تهران نیز تاکید کرد: پیشرفت فیزیکی پروژه های این معاونت به طور میانگین ۸ درصد و میانگین تملک دارایی در مناطق ۲۲ گانه ۱۱ درصد است که باید به بحث تملک،   احداث و عمرانی پروژه ها بیش از گذشته توجه داشت.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران همچنین افزود: طلب پیمانکاران از سال‌های گذشته انباشته شده و به این دوره مدیریت شهری رسیده است.

پیرهادی با اشاره به برخی پروژه‌های ناتمام در شهر تهران و ضرورت بهره برداری از این پروژه ها، گفت: نمی‌دانم چرا نمی توانید برخی موضوعات در شهر تهران را تمام کنیم.

وی افزود:  برخی پروژه ها مانند مجموعه ورزشی باکری در منطقه ۱۹، نیمه کاره رها شده است و با اعتباری کمی می توانیم مجموعه را دوباره به مردم بازگردانیم.

وی گفت: همچنین تصفیه خانه میوه و تره بار مرکزی شهر تهران نیز  با نقدینگی کمی، می توان این پروژه را به نتیجه رساند.  

پیرهادی همچنین با اشاره به وضعیت خانه های سلامت شهر تهران، خواستار توجه ویژه به خانه‌های سلامت شهر تهران شد و  ادامه داد: برخی پرسنل  ناراضی اند چرا که موضوع درمان پرسنل به دلیل کمبود نقدینگی مراکز درمانی و عدم انجام تعهدات، انجام نشده است و پرسنل برای برخی مسائل درمانی، از جمله دندانپزشکی چند ماه در نوبت می مانند.

گزارشی از فعالیت های سازمان رفاه شهرداری ارایه شود 

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: با عقب ماندگی هایی که در این حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی داشتیم، انتخاب آقای زاکانی به عنوان شهردار را انجام دادیم.

وی افزود: درخواست من این است که جلسه ای برگزار کنیم و گزارشی مفصل در خصوص اقدامات انجام شده در سازمان رفاه شهرداری ارائه شود.

هنوز حقوق کارکنان شهرداری اصلاح نشده است

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه هنوز حقوق کارمندان شهرداری اصلاح نشده و نیاز به پیگیری در هیئت دولت دارد، افزود: توصیه من این است که به مدیران جدید خود دستور دهید که از نیروهای متخصص و کارآمد موجود استفاده کنند.

چمران ادامه داد: ترمینال شرق که بهمن ماه افتتاح می شود یکی از منابع درآمد به شمار می رود و می توان از آن استفاده کرد.

نگران طرح جامع شهر هستیم

مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران نیز مهمترین سند شهر راطرح جامع شهر تهران عنوان کرد و گفت: به شدت نسبت به این طرح احساس نگرانی داریم.

وی افزود: تقاضا این است که شهرداری تعهد قانونی خود را در این خصوص اعلام کند.

اقراریان با اشاره به انتصابات شهرداری تهران نیز گفت: ۷۰ درصد از انتصابات مدیران ارشد شهرداری از داخل شهرداری بوده است اما تذکر و سوال من این است که آیا در دوره جدید به ظرفیت درونی توجه خواهد شد یا خیر؟ 

عضو شورای‌ اسلامی شهر تهران هم‌چنین ادامه داد: شهر از لحاظ تصویر در حوزه پسماند وضعیت مطلوبی ندارد و مردم دغدغه هایی را در خصوص ایستگاه های میانی مطرح می کنند.

در حق کارمندان شهرداری تهران اجحاف شده است

میثم مظفر دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: کارمندان رسمی در زمینه حقوق مورد اجحاف قرار گرفتند. 

وی افزود: اینکه فوق العاده جذب برای ۱۲ هزار کارمند رسمی شهرداری در نظر گرفته شده اتفاق خوبی است، اما چه زمانی تشویقی و فوق العاده جذب محقق می شود.

وی در خصوص مخازن پسماند موجود در شهر و تغییر شکل و شمایل آنها یادآور شد: پنج هزار مخزن به طور کامل در شهر تعویض شده و درخواست داریم که مخازنی با تفکیک پسماند تر و خشک در محلات نصب شوند و شکل و شمایل دیگری داشته باشد.

وی گفت: ۲۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از بودجه شامل ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ثبت شده و چهار هزار میلیارد تومان نیز در آستانه ثبت، محقق شده است.

دوره گذشته مدیریت شهری به مترو توجهی نشد 

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز از درصد پایین پیشرفت فیزیکی برخی طرح ها انتقاد کرد.

وی با بیان اینکه در تأمین زیرساخت مالی برخی طرح ها با مشکل روبه رو هستیم، گفت: متوسط ناوگان فعال هزار و ۹۰۰ دستگاه است و قرار بود بازسازی سرعت بگیرد و هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شود.

تشکری ادامه داد: تاکنون ۱۲۰ دستگاه بازسازی شده است و همچنان در مسیر نزولی در این زمینه هستیم.

وی افزود: در دوره گذشته به مترو توجه نشده است؛ ۱۰ رام قطار غیر فعال است و ۸۵ درصد خط پنج نیاز به اورهال دارد.

وی گفت: در زمینه ۶۳۰ دستگاه واگن مترو تهران هنوز اتفاقی نیفتاده و شهردار قول داده که سه هزار و ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال به شهر اضافه خواهد شد که امیدواریم محقق شود.

وی تأکید کرد: امیدواریم شنبه های ما شاهد امور به ثمر رسیده باشد، چون مردم بارها شاهد افتتاح و کلنگ زنی طرح ها بوده اند.

وی همچنین پیشنهاد کرد که برای اجرای طرح های کلنگ زنی شده روزشمار در نظر گرفته شود و در روزنامه همشهری نیز ستونی برای اطلاع رسانی این موضوع در نظر گرفته شود.

 سهم دستگاه‌ها در ساماندهی زباله‌گردی مشخص شود

زهرا شمس احسان دیگر عضو شورا نیز گفت: یکی از مسائلی که از منظر اجتماعی جزء مطالبات مردمی است، زباله گردی است؛ آیا قرارگاه اجتماعی سهمی را برای دستگاه های متولی در کاهش متولی مشخص کرده و این سهم به چه میزان است.

حبیب کاشانی دیگر عضو شورا نیز  در راستای وظیفه نظارتی شورا، در ایام تعطیلات نظارت ها ادامه داشت، گفت: من دو بار مناطق یک تا ۲۲ را در این ایام سرکشی کردم و موارد متعددی عنوان شد که بن بست در ساخت و ساز از جمله این مسائل به شمار می رود.

وی با بیان اینکه امروز بهترین زمان برای کار در حوزه مسکن است، افزود: نزدیک به ۱۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی منطقه ۱۷ و ۱۸ و واقع در حریم راه آهن در کمیسیون زیربنایی مطرح شده است.

وی‌گفت: مردم گرفتار هستند که تقاضا می شود در زمینه ساخت و ساز در این مناطق، توجه کافی  شود.

مردم کلنگ زنی زیاد دیده اند

ناصر امانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه اداره شهر به خودی خود یک هنر است، از شهردار تشکر کرد.

امانی با بیان اینکه ۳۰۰ هزار پروژه نیمه تمام در کشور داریم که محصول کلنگ زنی دولت های گذشته است، یادآور شد: قرار بر این بود طرح ها با تسهیلات فوق العاده به بخش خصوصی واگذار شود که به دلیل مشکلات موجود انجام نشد. 

وی افزود: در تهران نیز ده ها پروژه وجود دارد که به مراحل خوبی رسیده اند و باید وقت بگذاریم و این طرح ها را به بهره برداری برسانیم.

عضو شورای‌ اسلامی شهر تهران تأکید کرد: کلنگ زنی امید ایجاد نمی کند و این بهره برداری است که در مردم امید ایجاد خواهد کرد.

کلنگ‌زنی ایجاد تعهد شهرداری برای مردم است

پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه کلنگ زنی به معنای ایجاد تعهد برای مردم است، گفت: شهردار باید در زمان بندی مشخص پاسخ دهد و ما به جای اینکه تشویق به کلنگ زنی کنیم، مطرح می کنیم که این اتفاقات وعده سر خرمن است.

وی تاکید کرد: ۴۰ درصد بودجه در سال جاری محقق شده است،  چرا سعی می کنیم امید را از مردم بگیریم؟ 

وی افزود: شهردار تهران وعده داده و هر هفته یک افتتاح و کلنگ زنی را انجام می دهد و نمی توانیم این موارد را نادیده بگیریم.

وی ادامه داد: بزرگترین پایانه زیرزمینی پس از ۱۴ سال در شنبه های امید و افتخار به بهره برداری رسید، ۱۰۰ کوچه و محله در منطقه ۱۷ اصلاح هندسی شدند، که باید به این موارد توجه شود.

توجه به توان مدیریتی بانوان

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: باید از بانوان توانمند در جایگاه های ارشد مدیریتی بهره گرفت و تقاضای ما این است که شهردار تهران این مسئله را در نظر داشته باشد.

وی با اشاره به سه سطح تحولی شهر تهران گفت: چطور می توان تحول نرم را ایجاد کرد وقتی که تنها هشت درصد از بودجه به مسائل فرهنگی اختصاص پیدا کرده است؟

وی اضافه کرد: تقاضای من این است که در برنامه چهارم توسعه روح حاکم بر برنامه ها، فرهنگی و اجتماعی باشد و از طرفی دیگر نقش بانوان در برنامه های شهروندی و شهرداری باید مورد توجه قرار بگیرد.

نام شنبه‌های امید و افتخار تغییر کند

نرجس سلیمانی عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورا نیز ضمن تقدیر از تلاش شهرداری برای برپایی شنبه های امید و افتخار گفت: هر امیدی ممکن است به دلایلی به افتخار منجر نشود؛ پروژه هایی از جنس مسکن از جنس امید هستند و باید از طرح های دیگر که به فرجام رسیده اند، تفکیک شوند.

وی افزود: با توجه به این موضوع باید شنبه های امید و افتخار به شنبه های امید یا افتخار تبدیل شوند.

ادامه دارد… 

اخبار مرتبط

0 0 رای
امتیازدهی به مطلب
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه‌ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x