سلامت
-
تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
مصرف محصولات سویا به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید و کلسترول تام در افراد مبتلا به دیابت نوع…
ادامه خبر -
رشد تعرفههای پزشکی تا سقف ۳۵ درصد/ تعرفهها معادل دستمزد پزشکان نیست
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد تعرفههای پزشکی تا سقف ۳۵ درصد خبر داد و اعلام…
ادامه خبر -
نرخ تعرفههای خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی از تصویب و تعیین تکلیف نرخ تعرفههای خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ در اولین…
ادامه خبر -
بایدها و نبایدهای تغذیه در فصل بهار
یک عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به اینکه در این فصل هوا گرمتر می شود و…
ادامه خبر -
آخرین وضعیت «سل» در ایران/ تشخیص و درمان رایگان بیماری در کشور
مدیر کشوری برنامه کنترل سل با تاکید بر درمانپذیر بودن بیماری سل به شرط درمان کامل، چگونگی تشخیص و درمان…
ادامه خبر -
راهکارهای کاهش کلسترول چیست؟
بهترین راه برای کاهش کلسترول به منظور جلوگیری از بیماریهای قلبی از دیدگاه تغذیه، کاهش مصرف چربیهای اشباع شده و…
ادامه خبر -
چرا چربی لبنی برای بدن خوب است؟
در مطالعات اخیر چند توضیح احتمالی وجود دارد مبنی بر این که چرا چربی لبنی به اندازهای که پیشتر تصور…
ادامه خبر -
چگونه از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنیم؟
معضل ضایعات موادغذایی جزو چالشهای بزرگ جوامع بشری به حساب میآید و باید در کانون توجه قرار گیرد. دور ریختن…
ادامه خبر -
این مواد غذایی آلرژی بهاری را کاهش میدهد
آلرژی فصلی که در فصل بهار بیشتر شایع است، زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد…
ادامه خبر -
تقویت سیستم ایمنی با مصرف ماست
ماست، عملکرد سیستم ایمنی را از طریق وجود باکتریهای مفید تولید شده در طی فرآیند تبدیل شیر به ماست بهبود…
ادامه خبر